ADI-PAK d.o.o.

Naša priča

ADI-PAK d.o.o.

ADI-PAK d.o.o. je porodična firma iz Valjeva čija je osnovna delatnost proizvodnja i distribucija kvalitetne papirne konfekcije, aluminijumske i samolepljive folije brenda CAISA. Pored toga bavimo se trgovinom na veliko i distribucijom širokog asortimana proizvoda za odžavanje higijene vašeg poslovnog prostora, hotela, smeštaja, restorana, kafića. Takođe distributeri smo pašteta i narezaka SREM ŠID za teritoriju Centralne Srbije i zvanični prodavci NISOTEC ulja i maziva. 

Naš porodični biznis je osnovan 2006. godine kao STR Komision CAISA AD čija je osnovna delatnost bila proizvodnja papirne konfekcije CAISA. U narednih par godina obim poslovanja je rastao i pored osnovne delatnosti počeli smo da se bavimo i trgovinom na veliko kao i distribucijom velikog asortimana roba pored našeg proizvodnog programa. Zbog toga 2012. godine STR Komision CAISA AD prerasta u ADI-PAK d.o.o. privredno društvo za proizvodnju i trgovinu na veliko.

U narednom periodu planiramo da brend CAISA obogatimo proizvodima za održavanje higijene kao i da povećamo prisustvo naših proizvoda na teritoriji Srbije kao i u zemljama regiona. Takodje planiramo dalji rast prodaje robe iz distributivnog programa i nastavak uspešne saradnje sa našim partnerima. 

12+

Godina iskustva

100+

zadovoljnih saradnika

30+

naših proizvoda

Neki od naših saradnika su:

© ADI-PAK d.o.o.

ADI PAK DOO

Sarajevska 10, 14000 Valjevo

Tel/fax: 014/235-080

Email: office@adi-pak.com

Close Menu